fbpx

Ne-am mutat la munte!

Păsări sănătoase crescute in mediu natural la munte cu aer proaspăt, apă de izvor și multă, multă verdeață.
La ferma noastră respectul față de client este arătat în CALITATEA produsului pe care-l oferim tuturor celor care doresc ceva mai bun.
Incepand cu 1 Octombrie, avem carne de bibilica la 28 lei/kg!
Carnea de bibilica este cea mai slaba dintre toate tipurile de carne de pasare, fiind foarte apropiata la gust de carnea de fazan, astfel fiind considerata o delicatese.

Cum a inceput totul…

Totul a inceput din simpla dorinta de a putea gusta si savura intotdeauna in familie, carne proaspata si sanatoasa, fie ca era vorba de carne de curcan, de pui, de cocos sau de gaina. Am crescut in propria curte primii 20 de curcani iar cand a venit momentul sa ne bucuram de carnea lor, rudele au fost primele care au adus primele cereri pentru curcani. In urmatorul an, datorita rudelor, a prietenilor si a recomandarilor de primite de la ei, de la an la an am crescut numarul de curcani pe care ii crestem. Avem grija ca oricat de multi curcani am creste, gustul si calitatea sa se pastreze. Fiind hraniti natural si crescuti intr-un mediu cat mai prielnic lor, a luat nastere si sloganul nostru:

Crescuti natural, gust original!

Ce oferim

Pe langa curcani, crestem si alte animale. Mai jos puteti vedea ceea ce oferim.

Curcani

Mereu proaspata si gustoasa, carnea de curcan este intotdeauna o alegere sanatoasa. Fiind produsul care a stat la baza pornirii afacerii de familie Curcanul Vesel, este intotdeauna in topul alegerilor clientilor nostri.

Cocoși & Găini

Nimic nu se compara cu ciorbele facute de parintii sau bunicii nostri din carne de gaina sau carne de cocos. Puteti comanda de la noi carne de cocosi sau de gaini, avand garantia ca gustul va fi intotdeauna cel asteptat.

Carne de pui

Carnea clasica de pui este alegerea perfecta oricand. Nu poti da gres cu ea, deoarece puii sunt crescuti naturali iar gustul este intotdeauna unul savuros!

Pe langa cele listate mai sus, in sezonul cald oferim si puisori de curca si de pui spre a fi crescuti chiar de catre dumneavoastra. Daca doriti sa achizitionati puii sau curcanii in acest fel, nu ezitati sa ne contactati!

Vrei să cumperi?
Ai nevoie de o informatie?

Completeaza formularul de mai jos si te contactam noi!

Formular comanda/ contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Impact…
De ce facem ceea ce facem!

Am dezvoltat aceasta mica afacere de familie din doua considerente: ne dorim sa oferim o alternativa celor interesati sa manance sanatos si mai ales familiilor cu copii mici atat de interesati si in continua cautare de carne sănătoasa pentru inceputul diversificarii.

Al doilea considerent este sustinerea familiei pentru a putea lucra in mod voluntar in cadrul proiectelor dezvoltate pe langa Biserica Punctul Nordic. Asocitia Punctul Nordic sustine familii aflate in dificultate. Concret suntem implicati in urmtoarele activitati:

  • Consiliere scoalara
  • Ajutor de transport pentru elevii de liceu
  • Consiliere si suport in gasirea unui loc de munca atat pentru adulti cat si pentru tineri de peste 16 ani
  • Mancare, rechizite, incaltaminte pentru familii cu copii, familii aflate in dificultate
  • Promovarea si sustinerea educatiei
  • Avem si proiecte mai indraznete: constructii baie/ Toaleta/ Bucatarie – mama singura cu 5 copii
  • Inchiriere si sustinere familie cu 6 copii: consiliere, sustinere, reintegrare si educatie
  • Tabere pentru tineret
  • Tabere pentru copii

 

Contact

Capatan Danut & Cristina

0766454474/ 0753477091

contact@curcanulvesel.ro

 

Pentru orice intrebari, nu ezita sa ne trimiti un email, sa ne suni, sau sa completezi formularul de mai sus.

Curcanul Vesel! 

Crescuti natural, gust original!